Prvo predavanje: Postupak ispunjavanja prijave master rada

Podijeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

U ponedeljak, 30. januara 2023. godine u 18h preko ZOOM platforme, počeće serija predavanja koju Studentski parlament Univerziteta Crne Gore (SPUCG) organizuje za studente druge godine master studija, a koja se tiču različitih segmenata prijave i izrade master rada.  

Večernji termin izabran je kako ne bismo remetili redovne nastavne aktivnosti na studijskim programima, te kako bismo obezbijedili prisustvo što većeg broja studenata master studija. 

Prvo predavanje biće posvećeno prijavi teme master rada, a predavač je naša ugledna profesorica iz oblasti metodike nastave prof. dr Dijana Vučković sa Studijskog programa za obrazovanje učitelja na Filozofskom fakultetu UCG.

Pozivamo studente druge godine master studija i pete godine integrisanih akademskih programa da prate ovo, kao i ostala predavanja iz serije posvećene prijavi i izradi master rada. 

Zbog velikog interesovanja za predavanje, a kako bi mogli da obezbjedimo adekvatan Zoom sastanak, molimo vas da popunite prijavu za predavanje koja se nalazi na sljedećem linku: https://forms.gle/NaYkxXpHkD164MoV6.

Join Zoom Meeting: https://us06web.zoom.us/j/3195002210?pwd=bFpkS0ZpYjZXb2o3MlpjaU1kOUNDQT09

Meeting ID: 319 500 2210

Passcode: spucg

Više članaka

small_c_popup.png

KONTAKT INFORMACIJE

Telefon: 020/414-295
Mail: spucg@ucg.ac.me
Web adresa: www.spucg.ac.me
Adresa: Cetinjska br. 2, Zgrada Rektorata, Podgorica